Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Szállítás

A  termékeket megrendelheti a webáruházon keresztül, ezen kívül e-mailben vagy telefonon is leadhatja a rendelését. A szállítást a GLS futárszolgátat végzi.

Megrendelését gyorsan és rugalmasan kezeljük! Nem kell heteket várnai a rendelése átvételére, a gyártói háttérnek köszönhetőn az olajak mindig gyorsan és frissen sajtolva az Önök rendelkezésére állnak.

Szállítási mód

 

A munkanapokon délután 5 óráig leadott rendeléseket a következő napon átadjuk a futárnak és azt követő munkanapon szállítják . A csomagokat a GLS futárszolgálat kézbesíti Önnek!

 

  1. Választhatja az időgarantált utánvét szolgáltatást. Az utánvételes szállítás díja egyésgesen 1490 Ft. Az átvételkor a kézbesítőnek kell fizetni a megrendelést értékét. Az megrendelés beérkezése utáni munkanapon küldjük a csomagot, ami a következő munkanapon  megérkezik.
  2. A banki átutalás esetén a megrendelését az átutalás megérkezése utáni napon küldjük Önnek, amelynek díja egységesen 990 Ft/csomag. Az átutalandó összeg magában foglalja a megrendelt olajak árát és a szállítás díját is, az átvételkor már nincs egyéb fizetendő tétel. Az összeg beérkezése utáni munkanapon küldjük a csomagot, ami a következő munkanapon  megérkezik.
  3. Az olajakat személyesen is átveheti a gyártóüzemben.

 

A szállítási díjak Magyarország területén belül érvényesek!

 

A rendelés beérkezéséről a webáruház visszaigazolást küld, amennyiben az e-mail nem érkezett meg, kérem mindenképpen jelezze!

 

 

További kérdése esetén kérem keressen Bennünket az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Telefon: 06-30/464-6002

         06-30/473-5766

e-mail: szak.eniko@gmail.com